Laatste

1 juli - Nacht van het Kind

Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker. Vanwege hun handicap, omdat het thuis niet veilig is, omdat ze ernstig ziek zijn of omdat ze niet naar school kunnen.

Nederland blijft massaal wakker voor kinderen in nood

Op 1 juni blijft Nederland massaal wakker om op alle mogelijke manieren geld op te halen voor kinderen in nood. Om al die kinderen weer een goede nachtrust te geven en ze kind te laten zijn. Ook in de weken ervoor kan je al heel veel doen. Dus haal het nachtdier, de supersnoozer, het ochtendmens of alle 3 in je naar boven en doe mee. Slapen kan altijd nog!

Doe mee aan de Nacht van het Kind

Tijdens de Nacht van het Kind zetten de omroepen van de Noordoostpolder zich – samen met het Liliane Fonds, het Vergeten Kind en KiKa – in voor miljoenen kinderen die wereldwijd wakker liggen van verschillende problemen. Heel Nederland blijft wakker om geld op te halen voor kinderen in nood.

Tijdens een 12 uur durende live uitzending vanuit de Poldertoren zamelen de omroepen uit de Noordoostpolder geld in voor de Nacht van het Kind. Ook komen diverse artiesten langs om op te treden.

Ga gauw naar NachtvanhetKind.nl om te kijken hoe je kunt meedoen. En rust alvast goed uit!