latest

Nieuw bij Urk FM.....

Vanaf 03 februari heeft Urk FM een nieuw programma!
Muziek Therapie: Vanaf 03 februari elke zaterdag van 12:00 tot 13:00

Muziektherapie is een programma dat lekker ouderwets, handmatig, op gevoel wordt samengesteld en gemaakt! Veel prima deunen uit de 60's, 70's en 80's maar ook wel degelijk muziek die pas daarna is gemaakt.

Altijd van de partij is het Popnieuws en de rubriek Kwart Voor; De Fab Four met één van de ontelbare juweeltjes van The Beatles. Nu eens wel en dan weer niet is er De Haagse Stgot, Hetzelfde Maar Dan Anders, een Albumtrack, de Tune Van Tune en The Music Detectives.

muziektherapie02

Het programma wordt gemaakt door René van den Abeelen, die in 1972 zijn eerste programma presenteerde. Hij is te horen geweest op onder meer Radio Noordzee Nationaal, Radio 192, Arrow Classic Rock, Business Nieuws Radio en Omroep Flevoland.
René begint zijn loopbaan bij de grote Haagse Radiopiraat Hofstad.
In 1992 start René bij Radio Noordzee Nationaal de eerste officiële Nederlandse commerciële radiozender. Samen met programmaleider Edvard Niessing, René Prent en Gaston Starreveld is René daar een van de vier eerste presentatoren.

In 1998 stapt René voor korte tijd over naar Arrow Classic Rock om vervolgens één jaar later te starten bij Omroep Flevoland. Daar is hij 10 jaar lang presentator van de ochtend-editie van het nieuwsprogramma. Daarnaast presenteert hij de 'lunch-editie'.In 2001 maakt René de overstap naar Business Nieuws Radio en Radio Gelderland.
Voor TV Flevoland is hij voice-over van veel TV programma's.

Hij is kattengek, maakt miniaturen van legendarische zendschepen en is auteur van een aantal boeken, waaronder 'Radio Noordzee Nationaal', Perfecte Vriendjes' en 'Jan de Hont Gitarist...!'!
Urk FM is blij dat René van den Abeelen nu ook te beluisteren is op de zaterdagmiddag van 12:00 t/m 13:00 uur met het programma Muziek Therapie.