Laatste

Bokker top40

Het is weer zover. Je kan stemmen op de enige echte Urker lijst. 40 platen met daarin de platen die Urk kiest. En dat zie je terug in de keuzes. Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen of Dire Straits komen er in voor. Zomaar wat artiesten die een Urker altijd wel ergens in zijn favorieten heeft staan.

Maar er zijn ook verrassingen. Vorig jaar kwam Billy Joel met The Downeaster Alexa uit het niets op positie 23 binnen. Gaat hij het dit jaar volhouden in de lijst? Maar zo verdween Boudewijn de Groot met het nummer Avond, terwijl die het in de Nederlandse lijsten altijd erg goed doet.

Wat er dit jaar gaat gebeuren? Wie zal het zeggen. Maar één ding is zeker, zorg er voor dat je lekker meestemt, dan heb je een mooi lijstje op 4 februari tussen 14:00 en 18:00 uur.

Dus stem en ga er  op 4 februari tussen 14:00 en 18:00 uur maar lekker voor zitten. Of kom gezellig langs in het Haventje van Urk. Vanaf die locatie presenteren Visser & de Vries met medewerking van Johan van Slooten de Urker lijst van 40 door jullie gekozen nummers. Tot dan!